Gran Joc d'Escoltisme

Agrupament Escolta Rocafort

Prova 1 - EUROPA

Contacta amb un escolta d'un país europeu i pregunta-li quan es va fundar el seu Cau i la seva associació, així com els noms i les edats de les diverses unitats que tenen. Demana-li que t'envïi (per e-mail) fotografies on es vegin els diversos uniformes de cada unitat.

Prova 2 - ÀFRICA

Contacta amb un escolta d'un país africà i demana-li que t'expliqui alguna experiència interessant o algun servei que hagin fet amb el seu grup d'escoltes últimament. Si et pot enviar una foto (e-mail), molt millor!

Prova 3 - REGIÓ ARÀBICA

Contacta amb un escolta d'un país de la Regió Aràbica i pregunta-li com és la seva Promesa i els seus Lemes d'unitat.

Prova 4 - ÀSIA

Contacta amb un escolta de la Regió del Pacífic i demana-li que t’enviï (en mp3) una cançó típica del seu país. Que t'adjunti també la lletra de la cançó.

Prova 5 - EURÀSIA

Contacta amb un escolta d'un país eurasiàtic i demana-li que t'expliqui coses sobre les costums i tradicions del seu país. Demana-li que t’enviï una fotografia del seu grup d'escoltes que es relacioni amb aquestes costums.

Prova 6 - AMÈRICA DEL NORD

Contacta amb un escolta americà i demana-li que t’enviï fotos de cinc insígnies que facin servir els escoltes del seu país. Assegura't de que t'expliqui el significat de cada insígnia, així com la forma d'aconseguir-les.

Prova 7 - AMÈRICA DEL SUD

Contacta amb un escolta d'Amèrica Llatina i demana-li que t'expliqui coses sobre un plat o beguda tradicional del seu país. Que t’enviï una fotografia (per e-mail) d'aquesta tradició gastronòmica.

PROVA FINAL - ESCOLTISME MUNDIAL

Contacta amb un escolta de qualsevol altre país del món i intercanvia amb ell, per correu postal, una insígnia, una bandera o un escut escolta del seu país. Demana-li que t'adjunti una carta on t'expliqui el seu significat.